Köptips

Här hittar man tips på rc-bilar i olika prisklasser. Inför ett köp av en radiostyrd bil bör man försäkra sig att man får med allt man behöver för att komma igång. Alla köptips förutom den sista bilen på denna sida inkluderar startklara paket inklusive radiosändare (batterier är det enda som kan behövas köpas till).

För nybörjaren

Nikko RunneR

Detta är en tuff och snabb radiostyrd bil som passar mindre barn. De stora hjulen tar sig fram på ojämnt underlag utan svårigheter. Räckvidden är 60 meter och upp till 4 bilar kan köra samtidigt utan att störa varandra. Bilen levereras komlett med sändare, 6 Volts-batteri och snabbladdare. Topphastigheten är 20 km/h. Bilen kan köpas här.

För medelmåttan

Reely Dart 2WD RtR

Det här är en mycket prisvärd rc-bil med en stark elmotor. Elmotorn av typ 540 ger rejäl effekt till bakaxeln och ger bilen en toppfart på 25 km/h. Bilen levereras med radiosändare inkl. batterier, bilbatteri av typen 7,2 V med laddare och bruksanvisning. Bilen kan köpas här.

För entusiasten

Traxxas Rustler VXL 2WD RtR

Den här är ett riktigt kraftpaket med borstlös motor som ger en helt otrolig acceleration. Rustler levereras med radiosändare, 8,4 V powerpack och batteriladdare. Det enda som behöver köpas till är 8 st AA-batterier till sändaren. Detta är en grym RC-bil som kommer att ge många timmars nöje. Köp bilen här.